Winkelimpressie

Adres

Assendorperstraat 31
8012 DE Zwolle

Contact

038-303 2612

Vandaag open

09:00 - 18:00 uur

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bereikbaarheid

Auto illustratie Auto

Je bereikt JUIZZ Zwolle via afslag 20 (Ring Zwolle Oost) van de A28. Tot en met oktober 2024 vinden werkzaamheden plaats in het stadsdeel waar JUIZZ Zwolle gevestigd is. Hier vind je omrij-advies, afgestemd op de huidige verkeerssituatie. Je kan het beste parkeren op de Burgemeester van Roijensingel (op 8 minuten loopafstand), bij de Jumbo (op 3 minuten loopafstand) of op zaterdag bij het provinciehuis (op 9 minuten loopafstand).

Plan je route

Bus illustratie Openbaar vervoer

JUIZZ Zwolle ligt op loopafstand van station Zwolle. Verlaat het station aan de kant van het Stationsplein. Vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten naar onze winkel.

Plan je route

Kom langs in onze winkel

Zoek je een elektrische fiets die helemaal bij jou past? Onder leiding van Patrick staan onze adviseurs en monteurs voor je klaar in Zwolle. Vergelijk elektrische bakfietsen, e-bikes, speed pedelecs en maak meteen een proefrit.

Werkzaamheden in de omgeving van JUIZZ Zwolle
In 2024 vinden werkzaamheden plaats op en nabij de Assendorperstraat. Kom je met de auto naar JUIZZ Zwolle? Parkeer je voertuig dan volgens de instructies hierboven, op één van de voorgestelde parkeerlocaties. Kom je met de fiets? Dan kan je gewoon bij de JUIZZ store komen. Hou er rekening mee dat je ook als fietser een omleiding moet volgen om de Assendorperstraat te kunnen bereiken.

Alle winkels

JUIZZ heeft meer dan 10 winkels door heel Nederland. Kom langs bij een JUIZZ-winkel bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Rotterdam en Eindhoven.

Bekijk alle winkels

E-bike Blog

Wil je hulp bij het kiezen van een passende elektrische bakfiets? In onze blog vind je inspirerende artikelen waarin je antwoord krijgt op al je vragen.

Ga naar E-bike Blog

5 jaar garantie

Op al onze e-bikes krijg je 2 jaar garantie. Bij e-bikes met Bosch of Shimano motor doen we er nog een schepje boven op en krijg je 5 jaar garantie. Zo kan je nog langer zorgeloos fietsen.

Bekijk actie