Zomerfestival bij JUIZZ

Het mooiste seizoen van het jaar vieren we met aantrekkelijk geprijsde premium e-bikes. Populaire modellen van merken als Lovens, Urban Arrow, Kalkhoff en Trek staan klaar om door jou getest te worden in het zomerzonnetje. Bezoek een JUIZZ store bij jou in de buurt of bestel je e-bike online.

Bekijk alle deals Vind jouw JUIZZ store

Ontvang een regenhuif cadeau bij je nieuwe Urban Arrow

Tijdelijk krijg je de Urban Arrow regenhuif (t.w.v. € 379) gratis bij een Urban Arrow Performance Plus of Urban Arrow Family Cargo. De huif is een musthave, want natuurlijk wil je dat je kinderen ook op natte dagen comfortabel in de bak van je Urban Arrow kunnen zitten. Het werkt heel eenvoudig. Koop een actiemodel van Urban Arrow, online of in een JUIZZ store, tussen 15 mei en 30 september 2024. Registreer voor 14 oktober 2024 je bakfiets en vraag op de registratiepagina direct de regenhuif aan. Vervolgens wordt de regenhuif snel bij je thuis afgeleverd.

Bekijk actiemodellen Vraag je gratis regenhuif aan

Gratis regenhuif bij aankoop van een Lovens Explorer met smart systeem

Buitje op komst? Dat is voor jou geen reden om je bakfiets te laten staan, want natuurlijk heb je altijd de regenhuif bij de hand. Zo zitten je kinderen heerlijk droog. Schaf jouw Lovens Explorer met smart systeem aan voor 31 augustus 2024, want dan krijg je een regenhuif ter waarde van € 359 cadeau! Het aanvragen is zo geregeld. Upload uiterlijk 30 september 2024 het aankoopbewijs. Daarna wordt de Lovens regenhuif gratis bij je thuisbezorgd.

Bekijk actiemodellen Vraag je gratis regenhuif aan