Winkelimpressie

Adres

Amsterdamseweg 49B
3812 RP Amersfoort

Contact

033 303 1488

Vandaag open

09:00 - 18:00 uur

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bereikbaarheid

Auto illustratie Auto

JUIZZ Amersfoort vind je in Isselt, te bereiken via de A28 en A1. In beide gevallen kan je de borden richting bedrijventerrein Isselt volgen. Rij via de Nijverheidsweg-Noord, en neem de afslag richting de Mijnbouwweg. Sla vlak voor het einde van de weg linksaf, het parkeerterrein bij de Albert Heijn op. JUIZZ Amersfoort is recht tegenover de Albert Heijn gevestigd.

Plan je route

Bus illustratie Openbaar vervoer

Wil je met het openbaar vervoer naar JUIZZ Amersfoort komen? Amersfoort Centraal ligt op korte afstand van JUIZZ Amersfoort, maar er zijn geen goede busverbindingen. Het is het snelste om een ov-fiets te pakken op het station aan de noordzijde (Piet Mondriaanlaan), om vervolgens via het Soesterkwartier richting de Amsterdamseweg te fietsen. Je vindt JUIZZ Amersfoort tegenover de Albert Heijn.

Plan je route

Kom langs in onze winkel

Zoek je een elektrische fiets die helemaal bij jou past? Onder leiding van René staan onze adviseurs en monteurs voor je klaar in Amersfoort. Vergelijk elektrische bakfietsen, e-bikes, speed pedelecs en maak meteen een proefrit.

 

Save the date: zondag 2 juni van 12.00 - 16.00 uur Urban Arrow Roadshow bij JUIZZ Amersfoort

Alle winkels

JUIZZ heeft meer dan 10 winkels door heel Nederland. Kom langs bij een JUIZZ-winkel bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Rotterdam en Eindhoven.

Bekijk alle winkels

E-bike Blog

Wil je hulp bij het kiezen van een passende elektrische bakfiets? In onze blog vind je inspirerende artikelen waarin je antwoord krijgt op al je vragen.

Ga naar E-bike Blog

5 jaar garantie

Op al onze e-bikes krijg je 2 jaar garantie. Bij e-bikes met Bosch of Shimano motor doen we er nog een schepje boven op en krijg je 5 jaar garantie. Zo kan je nog langer zorgeloos fietsen.

Bekijk actie