020-5158190 A'dam076-3020470 Breda070-3040774 Den Haag023-3040500 Haarlem010-3020017 R'dam030-8779192 UtrechtZakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kalkhoff (3)

Kalkhoff (3)


Kalkhoff


In 1919 richtte de 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff in zijn ouderlijk huis in Cloppenburg het bedrijf Kalkhoff op. Als postbode had hij vaak last van platte banden en daarom begon hij te handelen in fietsbanden en andere fietsonderdelen. Via vele omwegen is Kalkhoff uitgegroeid tot een merk wat staat voor kwaliteit.


Kalkhoff Image

Elke fiets van Kalkhoff is individueel gemonteerd. Tijdens het gehele productieproces worden door de afzonderlijke afdelingen kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage wordt elke Pedelec aan een 100%-functiecontrole onderworpen.


JUIZZ heeft ervoor gekozen om een samenwerking met Kalkhoff aan te gaan vanwege de uitstekende kwaliteit van hun stads elektrische fietsen met Bosch middenmotor. Veelal voorzien van kwaliteitsonderdelen en met een grote actieradius vanwege de goede accu's.


Bekijk het assortiment van Kalkhoff en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit bij een JUIZZ winkel bij u in de buurt!

 

Elektrische Bakfietsen

JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

Speed Pedelec

Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht