020-5158190 A'dam076-3020470 Breda070-3040774 Den Haag023-3040500 Haarlem010-3020017 R'dam030-8779192 UtrechtZakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

Flyer (24)

Flyer elektrische fietsen (5)


Lekker buiten en geen last van files. Voel de vrijheid met een elektrische fiets van Flyer. Bij JUIZZ vindt je een groot assortiment Flyer fietsen en kan op alle fietsen een testrit worden gemaakt. De Flyer T-serie en C-serie kunnen wij uit voorraad leveren.

flyer fiets

In onze showrooms in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Rotterdam kan met alle modellen een proefrit worden gemaakt en helpen onze experts u graag om de juiste keuze te kunnen maken.


Flyer Elektrische fietsen

Flyer is in 1995 gestart met het ontwerp en de productie van de elektrische fietsen. De ambitie is duidelijk: het maken van de beste elektrische fietsen. Er worden voor verschillende doelgroepen gericht een elektrische fiets gemaakt. Eén van de ontwikkelingen in de markt is dat de elektrische fiets steeds vaker gebruikt wordt voor woon-werkverkeer als alternatief voor de auto. Flyer speelt daar handig op in. Het assortiment van Flyer bestaat uit elektrische stadsfietsen, tourfietsen, sportieve fietsen, compacte fietsen, vouwfietsen en tandems.

Techniek Flyer e-bikes

De Flyer e-bikes worden gemaakt in Zwitserland in een nieuwe fabriek in Huttwil in de omgeving van Bern. Flyer heeft zich helemaal toegelegd op de fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Logisch dat in diverse e-bikes testen de Flyer als beste naar voren is gekomen. Alle Flyer elektrische fietsen onderscheiden zich door de unieke combinatie van laag gewicht, toepassing van de Panasonic motor met progressieve ondersteuning en het gebruik van hoogwaardige en duurzame onderdelen. De accu’s zijn afneembaar en overal op te laden. De ondersteuning van de motor is progressief. Dat houdt in dat naarmate de druk op de pedalen groter wordt, de motor harder gaat werken. Kenmerkend voor Flyer fietsen is dat de centraal geplaatste motor zijn kracht afgeeft aan de meest natuurlijke plaats; namelijk de trapas. De accu is ook dicht bij de motor in het midden van de fiets gemonteerd.

 

Elektrische Bakfietsen

JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

Speed Pedelec

Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht