020-515 8190 A'dam070-304 0774 Den Haag023-304 0500 Haarlem010-302 0017 R'dam030-877 9192 Utrecht020-310 9120 Zakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subsidieregeling Den Haag (0)

Ondernemers, wilt u een speed pedelec of elektrische bakfiets kopen of leasen? Tot en met 6 oktober 2017 kunt u daarvoor subsidie aanvragen bij de gemeente Den Haag.


Via de regeling kunnen elektrische scooters en high speed elektrische fietsen met een kenteken worden aangeschaft of geleased. Ook bakfietsen met elektrische trapondersteuning komen voor subsidie in aanmerking.


Hoogte van de subsidie

Het subsidiebedrag is:

 • maximaal € 1.500
 • nooit hoger dan 50% van de aanschafprijs.

 • Let op: voertuigen waarvan de aanschafkosten lager zijn dan € 2.000, komen niet in aanmerking voor de subsidie. Het totale beschikbare subsidiebedrag is € 200.000.


  Aanvragen

 • Sluit een 3-jarige leaseovereenkomst af of een koopovereenkomst met 3-jarig onderhoudscontract. In de overeenkomst mag de voorwaarde worden opgenomen dat de overeenkomst vervalt als u geen subsidie krijgt.
 • Vraag de subsidie aan met het aanvraagformulier. Alleen volledige aanvragen worden in behandeling genomen.
  Aanvraagformulier ondernemerssubsidie speed pedelecs en (bak)fietsen
 • Vul het formulier in, print het en stuur het samen met alle gevraagde documenten per e-mail naar subsidies@denhaag.nl of per post naar:

  Gemeente Den Haag
  Centraal Subsidiebureau (CSb)
  postbus 16106
  2500 BC Den Haag


 • Nodig bij de aanvraag

 • een ondertekende koop- of leaseovereenkomst
 • een kopie inschrijving van de Kamer van Koophandel
 • een kopie van een recent bankafschrift op naam van de aanvrager
 • een leveranciersverklaring van de elektrische scooter waaruit een actieradius van minimaal 60 kilometer blijkt.


 • Voorwaarden

  Op het aanvraagformulier ondertekent u een de-minimisverklaring. Hiermee verklaart u dat u in de afgelopen 3 belastingjaren niet meer dan € 200.000 aan subsidies of andere voordelen van overheden heeft ontvangen. Leasebedrijven hoeven geen de-minimisverklaring te ondertekenen.

  Lees alle voorwaarden in de officiële tekst van de Subsidieregeling elektrische scooters, elektrische bakfietsen en high speed elektrische fietsen voor zakelijke veelrijders Den Haag 2016 (RIS-nummer 295199).

  Hoe lang duurt het?

  Binnen 4 weken na ontvangst van uw aanvraag krijgt u een reactie van de gemeente of uw subsidieaanvraag is goedgekeurd. De gemeente heeft deze tijd nodig voor de inhoudelijke beoordeling van de aanvraag door controle van de overeenkomst, het nemen van een besluit over de subsidieaanvraag en het versturen van de stukken aan de aanvrager.

  Binnen 4 weken na dagtekening van het besluit tot subsidieverlening wordt de subsidie uitbetaald.


  Wat u verder nog moet doen

  Nadat de elektrische scooter(s) of high speed elektrische fiets(en) op uw naam is/zijn gezet, stuurt u een kopie van het kentekenbewijs naar het subsidiebureau van de gemeente.


  Vragen?

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar zakelijk@juizz.nl

  Bron: Gemeente Den Haag

   

  Elektrische Bakfietsen

  JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.  Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

  Speed Pedelec

  Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.  Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht