In de rubriek 'De Ondernemer' laten wij een praktijkvoorbeeld van een van onze klanten zien. Deze keer Dik Trom Catering uit Utrecht.

'Het kost mij meer tijd om met de auto naar de andere kant van het centrum te gaan, dan met de fiets! En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van brandstof en parkeren.'

Urban Arrow Cargo - Dik Trom Catering Utrecht - JUIZZ

Probeer maar eens met de auto door het centrum van Utrecht te rijden, voor je het weet bijt je uit frustratie een hap uit je stuur! Daar liepen de mensen van Dik Trom Catering ook tegenaan. Hun gezellige broodjeszaak met cateringservice zit op de Nachtegaalstraat in het hartje van het centrum van Utrecht.

 

'Het kost mij meer tijd om met de auto naar de andere kant van het centrum te gaan, dan met de fiets! En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van brandstof en parkeren.' Aldus Hans Hagenbeek, samen met Silvia eigenaar van Dik Trom Catering. Na een paar uitgebreide proefritten is de keuze gevallen op de Urban Arrow Cargo in maat L. De fiets is bestickerd in de eigen huisstijl en rijdt inmiddels al zijn rondjes door de stad!

Ook catering bestellen in Utrecht? www.diktromcatering.nl