MET SUBSIDIE EEN E-BIKE LEASEN? KOM NAAR DE E-BIKEBUSINESSDAY! 

Utrecht, 6 oktober 2016 – Donderdag 13 oktober organiseert JUIZZ in samenwerking met Fietsleasen.com en Gemeente Utrecht de e-BikeBusinessday. Kom deze dag meer te weten over de subsidieregeling van Gemeente Utrecht voor een lease e-bike, maak een proefrit en bewonder de collectie van e-bikes, speed-pedelecs en elektrische bakfietsen.

Laatste jaar subsidieregeling
Voor Gemeente Utrecht is de luchtkwaliteit prioriteit. Desalniettemin is 2016 voorlopig het laatste jaar dat er subsidie aangevraagd kan worden voor een lease e-bike. Tot het einde van dit jaar ligt er tot  € 1500,- per fiets klaar voor bedrijven die een e-bike leasen.

Sophie Gunnink, Project Manager bij Gemeente Utrecht en verantwoordelijk voor de subsidie: ”Wij vinden het erg belangrijk dat de luchtkwaliteit in de stad verbetert. De elektrische lease (bak)fiets biedt een perfect alternatief voor bijvoorbeeld de bestelbus. Deze is beter voor het milieu en bovendien zijn de bezorgtijden sneller. Nu maakt de e-bike subsidieregeling het financieel ook nog eens heel aantrekkelijk!”

De trend van 2016: een fiets leasen
Een e-bike leasen is de mobiliteitstrend van dit jaar. Steeds meer mensen willen betalen voor gebruik in plaats van betalen voor bezit. Kijk maar naar bedrijven als Airbnb en Greenwheels. Veel mensen vinden het belangrijk hun CO2 footprint te verkleinen en laten vaker de auto staan.

Jochem Karstanje, New Business Manager van Fietsleasen.com: “We helpen Gemeente Utrecht aan schone lucht en het behalen van milieudoelstellingen. Dit doen we door het bedrijfsleven in contact te brengen met de trend om elektrische (bak)fietsen te leasen. De subsidie van € 1500,- scheelt al snel de helft van het leasebedrag. Eigenlijk ben je gek als je nog voor de bestelwagen kiest.”

Update 14 oktober 2016:

De eerste e-BikeBusinessDay was een succes! Naast een groot aantal geïnteresseerde ondernemers kwam ook Mattheus Bleijenberg van de Natuur en Milieu Federatie even langs. 
Wij zijn trots dat JUIZZ met deze dag extra heeft kunnen bijdragen aan een schoner Utrecht.

Wij gaan dit meer en vaker doen in Nederland! 

De opkomst was groot bij onze winkel in Utrecht

Urban Arrow heeft voor wat eye-catchers gezorgd, hier de Urban Arrow Cargo XXL!