020-5158190 A'dam076-3020470 Breda070-3040774 Den Haag023-3040500 Haarlem010-3020017 R'dam030-8779192 UtrechtZakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Utrecht, 8 juni 2017

Vandaag lanceert de ANWB Wegenwacht haar nieuwe Urban Arrow Wegenwacht e-bakfietsen. JUIZZ was al geruime tijd bezig om deze fietsen speciaal te ontwikkelen voor de ANWB, dus voor ons was het niet zo nieuw.
Wij zijn blij dat wij nu eindelijk het mooie nieuws naar buiten mogen brengen!

Het komt niet vaak voor, maar wij hopen op pech! Zodat we door zo'n toffe fiets geholpen kunnen worden!

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

Fiets van de zaak, hoe zit het nou?

24 apr. 2017 14:25:14

De fiets van de zaak, hoe zit het nou?

Met lede ogen zag de tweewielerbranche aan dat in 2014 ‘Het Fietsplan’ toch echt werd afgeschaft. Een aderlating voor vele winkels. De vele klanten die met een enveloppe van Nationale Fiets Projecten (NFP) of Bedrijfsfietsen Nederland (BFN) de winkel binnenstapten en een ‘even een fiets kwamen uitzoeken t.w.v. € 749,-‘, gingen niet meer komen.

Tenminste, daar leek het op.

Maar als je je verdiept in de regelingen die ervoor in de plaats gekomen zijn, zijn er best nog wat fiscaal aantrekkelijke constructies te bedenken. En, laten we eerlijk zijn, konden consumenten nou echt uit de voeten met € 749,-? Het bedrag is afkomstig van het vroegere fl. 1650,-, tijd voor verandering was het vanuit dat oogpunt dus wel.

Met ingang van 1 januari 2015 is de WerkKostenRegeling (WKR) in werking getreden. Dit houdt in dat de werkgever maximaal 1,2 procent van de totale fiscale loonsom aan belastingvrije vergoedingen aan zijn werknemers mag betalen. Nadeel van deze regeling: binnen mkb bedrijven is deze 1,2 procent vaak niet voldoende om elke werknemer gelijk te behandelen. Het lijkt een mooie regeling voor de grotere bedrijven.

Dan is er nog de renteloze lening. Elk...

Lees meer
Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

Als in de gemeente Utrecht niemand meer zou fietsen en iedereen zou autorijden of de bus zou pakken, dan zou dat zo'n 250 miljoen euro kosten. Tenminste, dat zegt onderzoeksbureau Decisio. Zij voerden een onderzoek naar fietsen uit in opdracht van de stad.

Utrecht draait de conclusie liever om: het vele fietsen van de Utrechters scheelt de samenleving juist 250 miljoen euro. De fietsindustrie heeft namelijk niet alleen voordeel van al die fietsers, maar ook het milieu, zegt de gemeente. En dat laatste komt de gezondheid van mensen weer ten goede.

Bron en het volledige artikel: NOS.nl

Link naar het onderzoeksrapport: Decisio.nl

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

De Ondernemer - Dik Trom Catering

1 mrt. 2017 10:03:18

In de rubriek 'De Ondernemer' laten wij een praktijkvoorbeeld van een van onze klanten zien. Deze keer Dik Trom Catering uit Utrecht.

'Het kost mij meer tijd om met de auto naar de andere kant van het centrum te gaan, dan met de fiets! En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van brandstof en parkeren.'

Urban Arrow Cargo - Dik Trom Catering Utrecht - JUIZZ

Probeer maar eens met de auto door het centrum van Utrecht te rijden, voor je het weet bijt je uit frustratie een hap uit je stuur! Daar liepen de mensen van Dik Trom Catering ook tegenaan. Hun gezellige broodjeszaak met cateringservice zit op de Nachtegaalstraat in het hartje van het centrum van Utrecht.

 

'Het kost mij meer tijd om met de auto naar de andere kant van het centrum te gaan, dan met de fiets! En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van brandstof en parkeren.' Aldus Hans Hagenbeek, samen met Silvia eigenaar van Dik Trom Catering. Na een paar uitgebreide proefritten is de keuze gevallen op de Urban Arrow Cargo in maat L. De fiets is bestickerd in de eigen huisstijl en rijdt inmiddels al zijn rondjes door de stad!

Ook catering bestellen in Utrecht? www.diktromcatering.nl 

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

Eerlijk is eerlijk: bij JUIZZ hebben we er nogal een handje van. Wij zijn overtuigd van het succes van de elektrische fiets. 'Wij van WC-Eend, adviseren WC-Eend!', vinden wij prachtig. Daarom passen wij het ook toe: 'Wij van JUIZZ, adviseren een elektrische fiets van JUIZZ!' (beter goed gejat, dan slecht bedacht, toch?).

Maar hoe leuk is het als je ziet dat je gelijk hebt. Als je al jaren predikt dat de elektrische fiets dé oplossing is voor bijna alle problemen wij nu kennen als het gaat om vervoer en gezondheid, is het geweldig als anderen jouw gedachtengoed onderstrepen.

Dat is gebeurd:

De Ondernemer, een leuke website gericht op -je raadt het al- ondernemers, komt met een sterk onderbouwd blogbericht waar wij van smullen. Dat delen we daarom graag met jullie.

Link naar het volledige artikel.

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

JUIZZ bij E-Bike Xperience

13 feb. 2017 11:28:37

OP 11 en 12 februari was JUIZZ vertegenwoordigd bij EbikeXperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bij de koffiehoek hadden wij een mooie opstelling met diverse Urban Arrows (elektrische bakfietsen) en een Stromer.

En elk kopje koffie werd gedronken uit een prachtige JUIZZ beker.

Leuk om te zien dat er voor de elektrische fiets, de bakfiets en de speed pedelec enorm veel belangstelling was. 

 

 

 

 

Wij zijn trots dat wij ook een nuttige bijdrage hebben kunnen leveren aan het theater op EbikeXperience.

Op zowel de zaterdag als de zondag heeft Nick een interessante lezing gehouden getiteld: 'Speed Pedelec de weg kwijt?!'

Hierin is Nick dieper in gegaan op de aangepaste wet- en regelgeving en heeft alle vragen beantwoord. Vooral het 'vragen-uurtje' leverde interessante gesprekken op.

Wij zijn blij dat wij op deze manier een bijdrage hebben kunnen leveren en hopen dat u het ook zo heeft ervaren.

Tot volgend jaar!?

 

 

 

 

 

 

Bij de koffiehoek hadden wij een mooie opstelling met diverse Urban Arrows (elektrische bakfietsen) en een Stromer. En elk kopje koffie werd gedronken uit een prachtige JUIZZ beker!
Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

Fietsen voor Step2Save

8 feb. 2017 16:23:43

NUON heeft JUIZZ benaderd voor het leveren van elektrische fietsen die in de stijl van Step2Save gemaakt zouden worden. Daarnaast moest er een speciale kist gemaakt worden waar de adviseurs hun energieboxen in zouden kunnen vervoeren. Inmiddels zijn de fietsen in gebruik genomen, tot groot genoegen van de adviseurs!

Meer over Step2Save:

Langdurig werkzoekenden die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt komen in aanmerking voor een Step2Save-werkervaringsplaats. Op basis van het aantal beschikbare functies per project wordt gericht geworven samen met de lokale instanties. Selectiecriteria zijn onder andere klantgerichtheid, motivatie en doorzettingsvermogen.

De begeleiding naar werk is succesvol dankzij de aanpak in stappen. Met aandacht voor duurzaam leren, werken én persoonlijke begeleiding. Step2Save-adviseurs komen voor één jaar in dienst bij Nuon tegen het minimumloon. De deelnemers volgen een opleiding op minimaal mbo-2 niveau en krijgen de kennis en vaardigheden aangeboden voor het geven van adviezen.

Step2Save-adviseurs werken in een hecht team onder leiding van een ervaren projectleider. De projectleider heeft naast een strakke aansturing, als belangrijke taak het team te entho...

Lees meer
Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

JUIZZ bij E-Bike Xperience

8 feb. 2017 14:44:41

Logo E-Bike Xperience JUIZZ

Kom ook naar de E-bike Xperience in Utrecht!

In het weekend van 11 en 12 februari 2017 is E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bij dit evenement zijn veel fabrikanten van e-bikes, elektrische bakfietsen en speed pedelecs vertegenwoordig.

Er kan op honderden fietsen getest worden en er is een theater waar 'colleges' worden gegeven.

JUIZZ is hier vanzelfsprekend ook vertegenwoordigd. Wij hebben een mooie koffiebar waar u van harte welkom bent om een kopje koffie te komen halen.

Daarnaast zijn wij uitgenodigd om in het theater tekst en uitleg te geven over de nieuwe wet- en regelgeving voor de speed pedelec, deze presentatie zal gegeven worden door Nick Hielckert.

De presentatie kunt u bijwonen op zaterdag én op zondag en duurt van 14:00 tot 14:45 uur.

Meer informatie vindt u hier

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin

Gerrit is de gelukkige en rijdt als eerste op de nieuwe Stromer ST1 X speed pedelec. 

Gerrit op zijn ST1 X

Voor zijn werk rijdt Gerrit op en neer van Driebergen naar het centrum van Utrecht. Vanaf nu is zijn reistijd een stuk korter en heeft hij geen parkeerproblemen meer. 

De Stromer ST1 X combineert mooi met de waterdichte Ortlieb Commuter-Bag, 

Geniet ervan Gerrit!

De hartelijke groeten van Peter & Jurre!
JUIZZ Utrecht

Bekijk de Stromer ST1 X

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Nick Hielckert

JUIZZ bij Vara Kassa

21 jan. 2017 10:07:00

JUIZZ heeft VARA Kassa te gast gehad in de winkel in Amsterdam en heeft een mooie bijdrage kunnen leveren aan de discussie over de wet- en regelgeving omtrent de speed pedelec.

 

Met ingang van 1 januari 2017 is de wet- en regelgeving voor de speed pedelec op de Nederlandse wegen aangepast. Formeel wordt de speed pedelec nu gezien als bromfiets.

 

Reden voor de wetgeving was dat de 'snorfiets-status', dit tot 1 januari 2017 voor de speed pedelec gold, niet veilig bleek te zijn. Het snelheidsverschil tussen de speed pedelec en de normale fietsers was té groot; tijd voor verandering.

Maar of de nieuwe regels nu wél veilig zijn?

 

Vragen over de nieuwe wet- en regelgeving? Alle antwoorden vind je hier.

Geplaatst in Elektrische Fiets Nieuws door Johannes de Bruin
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

 

Elektrische Bakfietsen

JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

Speed Pedelec

Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht