Hebben jullie al gehoord van Urban Arrow? Urban Arrow is het nieuwe Nederlandse fietsenmerk die elektrische bakfietsen ontwikkeld speciaal voor families met jonge kinderen. Het is een betaalbaar en tijdbesparend alternatief in plaats van de 2de auto.

De elektrische bakfiets van Urban Arrow heeft een fris en nieuw ontwerp. Hij is gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen. Hij is uitgevoerd met een krachtige en moderne Duitse elektrische trapondersteuning en opgebouwd met A-merken (o.a. Shimano, SKS, Rigida).

Urban Arrow heeft een slim ontwerp gemaakt dat het mogelijk maakt om verschillende voorframes te bevestigen aan het robuuste achterframe. Hierdoor kan je kiezen welke uitstraling bij jou past. Zo kan je gaan voor een ‘normale’ elektrische twee-wiel transportfiets krijgt (de zogenaamde bakkersfiets) of een elektrische drie-wiel transportfiets (de zogenaamde bakfiets).

Urban Arrow gaat verkocht worden via de betere fietsvakhandel. Mocht je interesse hebben neem contact op met een van onze vestigingen.