Een onafhankelijke platform voor elektrische fietsen heeft de QWIC N7.1 als beste e-bike in de categorie tot € 2.000,- beoordeeld.

De website testte met een panel 25 verschillende elektrische fietsen. De elektrische fietsen werden op verschillende punten getest. Denk hierbij aan: Rijeigenschappen, die het zwaarst meetelden in de eindbeoordeling. Maar ook het comfort, de bediening en de afwerking werden beoordeeld.

Uiteindelijk kwam de QWIC N7.1 het beste uit de test. Met name de krachtige, directe ondersteuning, de moderne uitstraling en bruine lederen details vielen goed in de smaak bij de jury. Ook waren ze erg enthousiast over zowel de rijprestaties, het moderne uiterlijk alsmede de bouwkwaliteit van de elektrische fiets.

Taco Anema, mede-oprichter van QWIC stelt dat hij erg blij is met de uitslag: “Na de zeer goede beoordeling van de Consumentenbond, ANWB en Plusmagazine kunnen we wel stellen dat wij wederom een goede collectie betaalbare elektrische fietsen hebben gemaakt. Het winnen van een test zegt veel over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben de beste elektrische fietsen in de categorie tot € 2.000,-.''

De QWIC N7 elektrische fiets is ideaal voor woon-werkverkeer. De perfecte zithouding, rollerbrake remmen in combinatie met 7 naafversnellingen, krachtige motor en fluisterstille aansturing maken de QWIC N7.1 elektrische fiets tot een zeer comfortabele e-bike voor het woon-werkverkeer.

Dankzij de verstelbare handvatten en de verstelbare zadel- en voorvorkvering fietst de N7.1 comfortabel en is deze gemakkelijk persoonlijk in te stellen. De gesloten kettingkast zorgt dat de e-bike minimale onderhoud vraagt. Op het display zit een usb aansluiting waardoor je je smartphone kan opladen tijdens het fietsen.

Meer weten over de Qwic N7.1? Kijk dan op onze website: Website Juizz

   

Bron: ANWB