In het voorjaar van 2015 opent de FietsVAK haar deuren met de Nationale (E-)Bike Testdagen. De Amsterdam RAI speelt met dit nieuwe fietsevenement in op de vraag van leveranciers naar direct contact met de consument. En de sterk toenemende vraag naar e-bikes. De beurs vindt plaats van 28 februari t/m 2 maart in Expo Haarlemmermeer.

Over de Nationale (E-)Bike Testdagen

De Nationale (E-)Bike Testdagen in combinatie met de FietsVAK dag is een jaarlijks evenement, georganiseerd door Amsterdam RAI. Het geeft je een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en toebehoren, met het grootste aantal e-bikes van de Benelux. Voor de vakbezoeker biedt de FietsVAK dag op maandag 2 maart een compacte branchedag, waar alle betrokken partijen deel van uitmaken en waar veel aandacht is voor actuele ontwikkelingen en behoeften in de branche. Uiteraard is er ook volop tijd en ruimte om te netwerken.

De eerste twee beursdagen zijn gericht op de consument, deze worden gehouden in samenwerking met de ANWB. De laatste dag vindt de FIETSVAK dag plaats. Tijdens dit evenement kunt u rekenen op productpresentaties van een groot aantal fietsmerken, zowel met e-bikes, speed pedelecs als hybride- en stadsfietsen. Daarnaast kunt u zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van fashion, accessoires en technische ontwikkelingen.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement rekenen op:

  • Productpresentaties van een groot aantal fietsmerken, zowel e-bikes, speedpedelecs and hybride- en stadsfietsen
  • Informatieve sessies en workshops
  • Een goed bereikbare nieuwe locatie: Expo Haarlemmermeer
  • Groot buitenterrein die zich perfect leent voor testritten
  • Groot aanbod aan fietsonderdelen en -accessoires

Wanneer?

  • Zaterdag 28 februari 2015: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 1 maart 2015: 10.00 - 17.00 uur
  • Maandag 2 maart 2015 (FietsVAK dag): 10.00 - 18.00 uur

Locatie:

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1

2141 SB Vijfhuizen

Kijk voor meer informatie op de website van de Nationale (E-)Bike Testdagen: Klik hier of de website van de ANWB: Klik hier

 

Bronnen:

ANWB

Nationale (E-)Bike Testdagen