We hebben nu de elektrische fietsen van Batavus en Gazelle onder de loep genomen. Nu maken we plaats voor de elektrische fietsen van KOGA.

De elektrische fietsen van KOGA staan voor vederlicht en zorgeloos fietsplezier. Met deze elektrische fiets kan je zonder problemen de heuvel op fietsen of de tegenwind trotseren. De elektrische fietsen van KOGA met trapondersteuning is voor iedere fietser een uitkomst.

Door voortdurende innovaties zijn de elektrische fietsen van KOGA technisch van top kwaliteit en hebben een oogstrelend design. Wanneer je kiest voor een elektrische fiets van KOGA kies je voor klasse.

Door de consumentenbond is de De KOGA E-Deluxe is als beste getest. Naast de kwaliteit van de ondersteuning is bovendien getest op onder meer rijcomfort, opladen, gebruiksgemak, energiegebruik en actieradius. Op alle punten scoorde de KOGA E-Deluxe het beste. Met een 8,4 mag Koga voor dit model het predicaat “Beste uit de test” voeren.

Voordelen om te kiezen voor een elektrische fiets van KOGA:

• Perfectie tot in de details

• Handgebouwd in Nederland

• Superieur design

• Zekerheid van uitstekende dealerservice

Ben jij al bekend met de elektrische fietsen van KOGA of ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in een van onze winkels of op onze website. We hopen je snel te mogen ontvangen voor een proefrit.