Wil jij wat extra ondersteuning tijdens een lange fietstocht of wanneer je te maken hebt met flinke tegenwind? Kies dan voor een elektrische fiets van Gazelle. Gazelle heeft een complete lijn elektrische fietsen. Voor elke type fietser is er wel een elektrische fiets beschikbaar.

Wat zo mooi is aan de elektrische fietsen van Gazelle is dat je eigenlijk niet ziet dat het een elektrische fiets is. Ze hebben de accu namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving is in de voornaaf verwerkt. De elektrische fietsen van Gazelle geven je net dat extra zetje die soms nodig is

Voordelen om te kiezen voor de elektrische fiets van Gazelle:

• Optimaal rendement tijden tochten door een vlak landschap

• Een extra krachtige motor voor heuvelachtige terrein

• Een uitneembare Lithium-lon accu en een actieradius die oploopt tot wel 265 km (accu platina). Zo hou je gegarandeerd     altijd energie over!

• Meest verkochte e-bike van Nederland

• De elektrische fietsen van Gazelle slepen al jaren prijs na prijs in de wacht.

In 2011 en 2012 is de Orange Plus Innergy de meest verkochte elektrische fiets van Nederland geweest en hij is genomineerd tot E-bike van het Jaar! De Chamonix Pure Innergy is in 2009 bekroond tot fiets van het jaar en teswinnaar bij het AD.

Dus kies je voor een elektrische fiets van Gazelle ben je verzekerd van een stabiele, moderne en krachtige elektrische fiets. Ook zijn de elektrische fietsen van Gazelle van top kwaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website en kies welke elektrische fiets van Gazelle bij jou past!