Bij JUIZZ geloven wij in een schonere toekomst voor de stad. Een stad met minder vervuilende (diesel) auto's heeft voor ons de toekomst. Wij zijn dan ook verheugd als een ondernemer zich bij ons meldt met een initiatief dat de stad schoner maakt met behulp van onze producten.

CityServiceBike start met een pilot en zoekt deelnemende bedrijven, hieronder de pitch van CityServiceBike:

CITYSERVICEBIKE
Werken in de stad… ga toch fietsen!

SERVICE- EN ONDERHOUDSMONTEURS...
...dagelijks ondervinden zij hinder tijdens het werken in het centrum van de stad. Een parkeerplaats is lastig te vinden, een werkbus staat soms uren geparkeerd en de parkeerkosten lopen op.
Om van A naar B te komen, rijden zij door éénrichtingsverkeer soms de hele ring, vaak voor een afstand van nog geen 250 meter tussen het ene en andere adres.

Binnenkort kunnen zij parkeren op het terrein van CityServiceBike, gelokaliseerd aan de rand van het centrum van de stad, waar een speciale elektrische bakfiets klaar staat.
De (servicedienst) medewerker laadt het benodigde gereedschap en onderdelen in de elektrische bakfiets en bezoekt de klanten op een kostenbesparende, efficiënte en duurzame manier.

PILOT UTRECHT
CityServiceBike is op zoek naar bedrijven die voor een pilotperiode van ongeveer vier weken kosteloos volgens het concept van CityServiceBike willen werken.
Voor deze pilot zoeken wij enthousiaste (service- en/of onderhouds-) werknemers die regelmatig in het centrum van de stad Utrecht werken en afhankelijk zijn van een auto of servicebus. Aan de rand van het centrum wordt een tijdelijke locatie ingericht. Daar is ruimte om de auto te parkeren en staan de bakfietsen klaar.

Tijdens deze pilotperiode zullen elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow ter beschikking worden gesteld door JUIZZ.

Meer info zie: www.cityservicebike.nl