020-5158190 A'dam076-3020470 Breda070-3040774 Den Haag023-3040500 Haarlem010-3020017 R'dam030-8779192 UtrechtZakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spaac (1)

Spaac elektrische fietsen (1)


Spaac electric

Spaac Motorized Bicycles is een jong Nederlands bedrijf opgericht door twee industrieel ontwerpers. Uit passie besloten zij zelf een elektrische fiets te ontwikkelen omdat ze iets misten in het huidige aanbod. De Spaac S5 is geheel vanaf de basis ontworpen als elektrische fiets. Eenvoud stond daarbij centraal met een intuïtieve, robuuste en stijlvolle fiets als resultaat.

De aandrijflijn vormt het hart van de fiets. De middenmotor geeft een natuurlijke trapondersteuning en door het centrale zwaartepunt is de fiets perfect in balans. Het frame beschermt de belangrijke componenten en zit hier als een soort harnas omheen.

De bediening is intuïtief, een display is achterwege gelaten, je hoeft alleen een sleutel om te draaien en je kan gaan. Zelfs schakelen gaat automatisch.

Met oog voor detail zijn veel componenten in de studio in Den Haag ontwikkeld, waar ook de productie plaatsvindt. Zo is de verlichting mooi geïntegreerd in het frame en is de accu afgewerkt met een lederen cover. Het accupack beschikt bovendien over een bluetooth functie waarmee deze gekoppeld kan worden aan je smartphone.

Geïnspireerd op de eerste motorfietsen uit begin 20e eeuw oogt het design niet alleen stijlvol maar ook strak. Door de beperkte oplage, exclusief bij JUIZZ verkrijgbaar, heb je echt iets unieks in handen.

In onze showrooms in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Rotterdam kan met alle modellen een proefrit worden gemaakt en helpen onze experts u graag om de juiste keuze te kunnen maken.


 

Elektrische Bakfietsen

JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

Speed Pedelec

Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht