020-5158190 A'dam076-3020470 Breda070-3040774 Den Haag023-3040500 Haarlem010-3020017 R'dam030-8779192 UtrechtZakelijk

U hebt niets in uw winkelwagen.

Babboe (11)

Babboe elektrische bakfiets (10)


Juizz elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen zijn de leukste, gezelligste en gezondste manier om met je gezin er op uit te gaan in de stad. Op deze pagina vind je een overzicht van alle elektrische bakfietsen die er zijn. In de JUIZZ showrooms kun je al deze elektrische bakfietsen testen, bekijken en vergelijken. Klik op één van onze elektrische bakfietsen en maak een afspraak voor een proefrit.

In onze showrooms in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Rotterdam kan met alle modellen een proefrit worden gemaakt en helpen onze experts u graag om de juiste keuze te kunnen maken.


Over Babboe

 

Babboe is een merk van ouders voor ouders van Hollandse bodem.
Babboe bakfiets is in 2005 van start gegaan.
In 2008 kwamen de eerste verzoeken binnen om ook een elektrische bakfiets te maken.

Een jaar later was de eerste elektrische variant dan ook gerealiseerd.
En met succes, want inmiddels is Babboe een van de belangrijkste spelers in Nederland voor elektrische bakfietsen en timmeren ze ook internationaal aan de weg.

Waarom Babboe?

 

In de zoektocht naar nieuwe en verbeterde producten laat Babboe zich inspireren door jonge ouders. Dit resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor hun elektrische bakfietsen.

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar het Nederlandse merk Babboe voor staat.

JUIZZ en Babboe

 

JUIZZ is de enige winkel in Nederland waar alle elektrische bakfietsen van Babboe aanwezig zijn voor een gratis proefrit. .

Kom gerust eens langs bij één van onze filialen en ontdek zelf wat een elektrische bakfiets van Babboe zo uniek maakt.

 

Elektrische Bakfietsen

JUIZZ is de expert voor uw elektrische Bakfiets. U krijgt eerlijk advies en mag op alle modellen testrijden. Daarna zorgen wij voor de juiste accessoires, zodat u fijn en veilig met uw kinderen op pad kunt. Bekijk alle elektrische bakfietsen.Test alle elektrische bakfietsen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht

Speed Pedelec

Fluitend fietsen met 45km/h op een echt mooie e-bike? Dat kan met een speed pedelec van JUIZZ. Wij weten alles van de laatste wet- & regelgeving. JUIZZ is al jaren de specialist met een groot assortiment speed pedelecs.Kom langs voor onafhankelijk advies in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht